E

Et synspunkt

Philosopher og medlem canada goose jakke herre av canada goose jakker herre House of Lords kritiserer standarden for offentlig debatt på begge sider av EU-avgjørelsen. Hun identifiserer medias ansvar for å utøve nøyaktig og rettferdig rapportering. Filosofen reagerer på forvirringen mellom pressefrihet og en individuell rett til selvtillitfrihet og spør hvordan dette demokratiske underskudet kan repareres. canada goose jakker dame Du må aktivere JavaScript for å spille innholdJohn GrayJohn Gray hevder at canada goose norge Storbritannia burde se på Brexit som en ny begynnelse og mener at resultatet vil britiske på grunnleggende måter. Filosofen foreslår at deler av offentligheten føler seg disenfranchise av politikken til de styrende klassene, og at en effekt har begynt i europeisk politikk. Du må aktivere JavaScript for å spille contentHistorian og canada goose herre akademisk antyder landets forhold med de 53 landene i Commonwealth vil det bli mer signifikant etter EU-folkeavstemningsresultatet. Han sier canada canada-goose-jakker goose victoria parka at demokratiet må holdes sammen av noe canada goose jakke sterkere enn canada goose jakke dame politikken, og at en positiv fremtid for Storbritannia er avhengig av økonomisk vekst og sosial tillit. filosof canada goose salg forklarer hvorfor han føler at det er det canada goose jakker dame vanlige folk i dette landet canada goose dame som bryr seg om d emokrati. canada goose outlet Du må aktivere JavaScript for å spille contentMary BeardProfessor of Classics ved University of Cambridge. Historikeren Mary Beard spør om folkeavstemningsresultatet vil forandre vår kulturelle canada goose identitet. canada goose victoria Maria gir sin egen veldig personlige visning av ‘Brexit’ og reflekterer over ‘det nye Europa som vi britiske synes å være i ferd med å miste’. BBC er canada goose trillium ikke ansvarlig for innholdet på eksterne nettsteder. Les om vår tilnærming til ekstern linking.